Първият български ютубър с над милион последователи Слави Панайотов от канала The Clashers,

...
Първият български ютубър с над милион последователи Слави Панайотов от канала The Clashers,
Коментари Харесай

„50 невероятни места в България“: Новият пътеводител на Слави Панайотов – The Clashers

Първият български ютубър с над милион почитатели Слави Панайотов от канала The Clashers, представя новата си книга – „ 50 невероятни места в България “.

„ България за благополучие е извънредно богата на всевъзможни естествени явления,, основани от индивида от древността. Общо взето тук съм се постарал да събера обичаните мои места и най-интересните за мен персонално и не толкоз известни “, сподели Слави Панайотов в студиото на „ Добро утро, Европа “ и посочи, че въпреки всичко в книгата има и известни туристически обекти.

„ Старал съм се да описвам за места, за които няма да прочетат на всички места хората “, добави той.

Слави изясни, че пътува доста още преди да стартира своя YouTube канал, като обича да се осведоми повече за мястото, преди да го посети.

По думите му „ 50 невероятни места в България “ е справочник от нов вид – с изключение на изложение на местоположението и историята на другите места, в книгата са включени и персонални прекарвания и комични обстановки.

„ Има доста персонални истории в книгата и човек може, хем да ги посети, хем да се позабавлява и да ги преживее дружно с мен преди да посети мястото “, уточни Слави от The Clashers.

В книгата България е разграничена на 6 региона.

Къде може да се срещнете със Слави Панайотов от The Clashers, кое е мястото, което го е впечатлило най-вече и още персонални истории – вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР